Poorten Laenen staat voor 4 generaties ambachtelijke klasse. Met de grootste precisie en respect voor het materiaal maken wij poorten, hekwerken en oranjerieŽn op maat. Zowel in moderne als klassieke ontwerpen combineren we naadloos oude ambachtelijke handelingen met moderne technieken. Kortom, we combineren elke dag het beste van twee werelden.
 

Het volledige productieproces is in handen van vader Laenen en zijn zonen. Vanaf het ontwerp tot de afwerking: in ons eigen atelier wordt het volledige project handmatig uitgevoerd. Vervolgens wordt alles op maat bij u thuis geplaatst en feilloos afgewerkt.

Poorten Laenen gebruikt steeds ijzer als basismateriaal, welke uiteindelijk de juiste uitstraling krijgt na het warm galvaniseren en poederlakken. Dankzij deze kwalitatieve afwerking worden onze creaties steeds zo onderhoudsvrij mogelijk gemaakt. Bovendien wordt door deze afwerkingsgraad ook de levensduur aanzienlijk verlengd. Om het juiste ontwerp te creëren voor uw woning, bieden wij u de keuze uit talrijke kleuren waarbij wij u steeds adviseren en u bijstaan in uw keuzes. U kan tevens onze showgarden komen bezoeken, waar diverse van onze creaties tentoon worden gesteld.


 

Poorten Laenen staat voor garantie:

 • tegen roest: 15 jaar op alle lakwerk.
 • op scharnieren en draaiwerk van de poorten, en dit maar liefst levenslang.
 • op afwerking, kwaliteit en ontwerp.

Poorten Laenen biedt u:

 • het uitzicht van een houten poort, met alle kwalitatieve voordelen van metaal.
 • allerlei decoratieve metaalwerken, voor wie op zoek is naar iets unieks.

Poorten Laenen is veruit de beste keuze van de streek!


Onze klanten vertellen:
 • Bij een bezoek aan Poorten Laenen waren wij meteen overtuigd van de kwaliteit van hun poorten. Na een goede service en plaatsing zijn wij nog steeds erg tevreden.
  Fam. Geys
  Mol
 • Prachtig werk geleverd. Het is een heel andere uitstraling aan onze woning.

  Dhr. Coomans
  Rillaar