Poorten Laenen staat voor 4 generaties ambachtelijke klasse. Met de grootste precisie en respect voor het materiaal maken wij poorten, hekwerken en oranjerieŽn op maat. Zowel in moderne als klassieke ontwerpen combineren we naadloos oude ambachtelijke handelingen met moderne technieken. Kortom, we combineren elke dag het beste van twee werelden.

Home

Wie op zoek is naar poorten of oranjerieën op maat, is bij Poorten Laenen aan het goede adres. Al vier generaties lang worden technieken en kennis hier doorgegeven van vader op zoon, zodat wij garant staan voor traditioneel vakmanschap van de hoogste kwaliteit.

Of uw woning nu modern of klassiek is, het zijn de details en de afwerking die van uw huis een echte thuis maken. Poorten Laenen kan hiertoe zijn steentje bijdragen: poorten, hekwerk, priëlen of oranjerieën zijn bij ons in goede en ervaren handen. Zo zullen vader Laenen en zijn zonen samen met u een exclusief ontwerp op maat ontwikkelen, dat uiteraard steeds overeenstemt met de stijl van uw woning en diens omgeving. Hiervoor bieden wij u een ruime keuze uit rustieke, klassieke en moderne uitvoeringen.


 

Het volledige productieproces is in handen van vader Laenen en zijn zonen. Vanaf het ontwerp tot de afwerking: in ons eigen atelier wordt het volledige project handmatig uitgevoerd. Vervolgens wordt alles op maat bij u thuis geplaatst en feilloos afgewerkt.

Poorten Laenen gebruikt steeds ijzer als basismateriaal, welke uiteindelijk de juiste uitstraling krijgt na het warm galvaniseren en poederlakken. Dankzij deze kwalitatieve afwerking worden onze creaties steeds zo onderhoudsvrij mogelijk gemaakt. Bovendien wordt door deze afwerkingsgraad ook de levensduur aanzienlijk verlengd. Om het juiste ontwerp te creëren voor uw woning, bieden wij u de keuze uit talrijke kleuren waarbij wij u steeds adviseren en u bijstaan in uw keuzes. U kan tevens onze showgarden komen bezoeken, waar diverse van onze creaties tentoon worden gesteld.


 

Poorten Laenen staat voor garantie:

 • tegen roest: 15 jaar op alle lakwerk.
 • op scharnieren en draaiwerk van de poorten, en dit maar liefst levenslang.
 • op afwerking, kwaliteit en ontwerp.

Poorten Laenen biedt u:

 • het uitzicht van een houten poort, met alle kwalitatieve voordelen van metaal.
 • allerlei decoratieve metaalwerken, voor wie op zoek is naar iets unieks.

Poorten Laenen is veruit de beste keuze van de streek!


Onze klanten vertellen:
 • Bij een bezoek aan Poorten Laenen waren wij meteen overtuigd van de kwaliteit van hun poorten. Na een goede service en plaatsing zijn wij nog steeds erg tevreden.
  Fam. Geys
  Mol
 • Prachtig werk geleverd. Het is een heel andere uitstraling aan onze woning.

  Dhr. Coomans
  Rillaar