Poorten en hekwerken

Van klassiek tot strak en modern, Poorten Laenen biedt steeds een gepaste oplossing in een uniek ontwerp. Onze poorten en hekwerken worden vervaardigd met ijzer als basismateriaal. Bovendien kan hiermee gestreefd worden naar een "houten" uitzicht, wat één van onze specialiteiten is. Poorten Laenen staat al generaties garant voor exclusieve eye-catchers die een meewaarde bieden voor de uitstraling van uw woning of bedrijf.


 

Tot in de details, zoals moluren en gebogen dragers, zal u denken een houten poort te zien. Een nadere blik zal echter onthullen dat het ganse geheel uit metaal vervaardigd is. Bij Poorten Laenen combineren we zo het beste van twee werelden: u beschikt over een bijna even grote vrijheid in vormen als bij een effectief houten poort, maar u behoudt alle voordelen van metaal zoals duurzaamheid en degelijkheid.

Al onze constructies worden gegalvaniseerd en voorzien van twee lagen poederlak in een RAL-kleur naar keuze. Op die manier worden alle realisaties voorzien van de best mogelijke afwerking.


Bovendien staan wij ook zelf in voor de plaatsing van alle poorten en hekwerken, zodat u gedurende het hele proces kunt rekenen op het vakmanschap van vader en zonen Laenen.

Wilt u graag wat inspiratie opdoen, dan bent u steeds welkom in onze showgarden. Hier kunt u verschillende van onze creaties bekijken, gaande van klassiek tot modern.


 

Onze klanten vertellen:
  • Bij een bezoek aan Poorten Laenen waren wij meteen overtuigd van de kwaliteit van hun poorten. Na een goede service en plaatsing zijn wij nog steeds erg tevreden.
    Fam. Geys
    Mol
  • Prachtig werk geleverd. Het is een heel andere uitstraling aan onze woning.

    Dhr. Coomans
    Rillaar